Hangi Deri Nerede Kullanılır

25-03-2023 15:58
Hangi Deri Nerede Kullanılır

Deri, birçok farklı ürünün yapımında kullanılır. Farklı hayvanların derileri de farklı amaçlar için kullanılabilir. İşte, yaygın olarak kullanılan deri türleri ve nerede kullanıldıkları:

  1. Sığır Derisi: Sığır derisi, dayanıklılığı nedeniyle en yaygın kullanılan deri türüdür. Ayakkabılar, çantalar, kemerler, mobilyalar, araç döşemeleri, kıyafetler ve daha birçok üründe kullanılır.

  2. Kuzu Derisi: Kuzu derisi, yumuşak dokusu nedeniyle kıyafetlerde ve eldivenlerde kullanılır.

  3. Tavşan Derisi: Tavşan derisi, hafifliği ve dayanıklılığı nedeniyle kıyafetler, eldivenler, çantalar ve ayakkabılar gibi ürünlerde kullanılır.

  4. Krokodil Derisi: Krokodil derisi, lüks ürünlerin yapımında kullanılır. Çanta, cüzdan, ayakkabı ve saatler gibi ürünlerin yapımında kullanılır.

  5. Yılan Derisi: Yılan derisi, lüks moda ürünlerinin yapımında kullanılır. Çanta, ayakkabı ve kıyafetlerde kullanılır.

  6. Su Aygırı Derisi: Su aygırı derisi, sert dokusu nedeniyle çantalar, cüzdanlar, ayakkabılar ve daha birçok lüks ürünün yapımında kullanılır.

  7. Keçi Derisi: Keçi derisi, dayanıklılığı nedeniyle kıyafetler, ayakkabılar ve çantalar gibi ürünlerde kullanılır.

  8. Timsah Derisi: Timsah derisi, lüks moda ürünlerinin yapımında kullanılır. Çanta, cüzdan, ayakkabı ve saatler gibi ürünlerde kullanılır.

  9. Deniz Yılanı Derisi: Deniz yılanı derisi, lüks moda ürünlerinin yapımında kullanılır. Ayakkabı, cüzdan ve çantalar gibi ürünlerde kullanılır.

  10. Domuz Derisi: Domuz derisi, dayanıklılığı nedeniyle ayakkabılar, çantalar, kıyafetler ve daha birçok üründe kullanılır.

  11. Tavuk Derisi: Tavuk derisi, özellikle moda aksesuarları gibi küçük ürünlerin yapımında kullanılır.

  12. Balık Derisi: Balık derisi, daha çok moda aksesuarları ve giyim için kullanılır.

  13. Bufalo Derisi: Bufalo derisi, dayanıklılığı nedeniyle çantalar, ayakkabılar ve mobilyalar gibi ürünlerin yapımında kullanılır.

  14. Geyik Derisi: Geyik derisi, lüks moda ürünleri ve ayakkabılar gibi ürünlerin yapımında kullanılır.

  15. Yabani Yaban Domuzu Derisi: Yabani yaban domuzu derisi, sert dokusu nedeniyle çanta, kemer ve ayakkabılar gibi ürünlerin yapımında kullanılır.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.